X°TONE

En riktig game changer när det kommer till body-sculpting

Vår partner CTN har lanserat en riktig revolution inom body-sculpting

För första gången finns det nu teknik som förbättrar muskeldefinition och fasthet kombinerat med effektivt fettavlägsnande. Detta ger ett betydligt bättre resultat än någon av de tidigare metoderna som endast fokuserar på att ta bort oönskat fett.

Vad är X°TONE?

Magnetic muscle stimulation (MMS) är elektromagnetisk terapi som stimulerar en muskelsammandragning med hjälp av elektriska impulser för att stärka svaga muskler, minska svullnad, lindra smärta och hjälpa till att läka sår, samtidigt som fettcellsmembran förstörs och minskar oönskade fettansamlingar i de behandlade områdena.

Impulserna genereras av X ° TONE och levereras genom Tesla-spolelektroder (stora behandlingsplattor som appliceras på huden) över mitten av musklerna som behandlas.

Impulserna från MMS-maskinen efterliknar effekten som orsakas av signaler från centrala nervsystemet, men sammandragningarna är kraftfullare. Detta resulterar i radikalt bättre och snabbare resultat jämfört med traditionell träning och fysisk rörelse i övrigt.

Tekniken bakom

Genom MMS-teknologi kan autologa muskler få oöverträffade träningsresultat med kontinuerlig expansion och kontraktion, vilket effektivt påverkar och omformar den inre strukturen i muskelvävnaden. MMS främjar tillväxten av myofibriller (muskelförstoring) och producerar nya proteinkedjor och muskelfibrer (muskelhyperplasi) samt ökar muskeltätheten och volymen.

När man använder MMS-teknik orsakar de intensifierade muskelsammandragningarna också snabbare nedbrytning av fettsyror och utflöde av lipider från de förstörda fettcellerna. De frigjorda lipiderna kommer att omvandlas till blodsocker under de närmaste veckorna och förbränns på detta sätt med normal metabolism. MMS stärker och ökar muskelvävnaden, samtidigt som det förstör oönskade fettavlagringar från det behandlade området. Detta är första gången vi har ett sådant behandlingsalternativ tillgängligt.

Elektromagnetisk stimulering med hög intensitet ger kontinuerliga och högfrekventa muskelsammandragningar utan muskelavslappning, vilket tvingar muskeln att arbeta med sin maximala kapacitet.

 

Att använda MMS resulterar i extrema träningsresultat som ger mer definierade muskler snabbare än med traditionell träning. Den intensiva muskelsammandragning som uppnås genom MMS-teknik utlöser också en hög mängd fettnedbrytning.

 

Fettsyror bryts ner från triglycerider som ackumuleras i fettceller. MMS är den senaste behandlingstekniken för icke-invasiv body-sculpting som bygger muskler och bränner fett samtidigt.

Revolutionen X°TONE

  • Denna teknik definierar och bygger upp muskelvävnaden under det behandlade området mycket effektivt. 

  • En session på 30 minuter motsvarar 10 x 40 minuter på gymmet. 

  • Maskinen levereras med två stora behandlingsapplikatorer och den normala behandlingstiden är 30 minuter.

  • Det är 100% säkert, bekvämt för kunder i alla åldrar och det finns inga biverkningar och mycket få kontraindikationer.

Helautomatiserade behandlingar. Ställ bara in X°TONE och låt den göra jobbet åt dig 

Enkelt och lättanvänt gränssnitt med förinställda behandlingsparametrar.

Inga driftskostnader och billiga behandlingar utan stopp i behandlingen. 

Icke-invasiv behandling utan biverkningar och helt smärtfri.

MÖJLIGHETERNA MED X°TONE


XTone kan användas för att stimulera muskeldefinitionen och samtidigt minska oönskade fettavlagringar, vilket gör den till en mycket effektiv kroppsskulpteringsutrustning.
XTone kan användas för att minska smärta. Detta kan göras genom att modulera mängden smärtsignaler till hjärnan och släppa naturliga smärtstillande medel som kallas endorfiner samt stänga av spända muskler som trycker på en nerv.

XTone kan användas för att stimulera musklerna att öka muskelstyrkan efter längre perioder av inaktivitet på grund av skador, operationer etc.

X°TONE BEFORE & AFTER RESULTS

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

 

Energy Pulse Maximum Output: 6,8 Tesla
Magnetic Wave Net Output: 0,2 – 2,8 Tesla 
Frekvens F1: 1-10HZ F2: 1-100Hz
Pulsbredd 300us 
Effekt 110V / 220V “50/60 Hz 
Toppförbrukning 1700W 
10.4″ HD kapacitiv touchskärm 
Luftkyld – lågt underhåll
Mått L38 x B41 x H130cm (med skärm monterad) – 82 kg
Finns i färgerna Metalic Grey & Metalic White
MADE IN FINLAND

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa inte nyheter och de senaste uppdateringarna från oss