X°TONE

En riktig game changer när det kommer till body-sculpting

XTONE CRYOCENTER

Vår partner CTN har lanserat en riktig revolution inom body-sculpting

För första gången finns det nu teknik som förbättrar muskeldefinition och fasthet kombinerat med effektivt fettavlägsnande. Detta ger ett betydligt bättre resultat än någon av de tidigare metoderna som endast fokuserar på att ta bort oönskat fett.

X-TONE™ stärker muskler och ökar kraften

X-TONE™ elektromagnetisk muskelstimulering (MMS) har snabbt vunnit stor popularitet på marknaden. MMS-behandlingar accelererar muskelåterhämtning, förbättrar innervation, ökar kraftproduktion och muskeltoning och minskar oönskade fettansamlingar i området som ska behandlas.

Magnetisk stimulering åstadkommer starka muskelsammandragningar djupt i området som ska behandlas, och den täta sammandragningsfrekvensen utvecklar musklerna snabbare än normalt samtidigt som fettförbränning sker. X-TONE™-enheten producerar upp till 20 000 sammandragningar under en 30-minuters behandlingssession. X-TONE™-terapiapparaten kan också användas för att bibehålla muskelfunktionen samtidigt som den återhämtar sig från skador och operation.

Muskelstimuleringsterapi är ett effektivt alternativ för att stärka magmusklerna, rikta träningen mot musklerna på den svagare sidan av kroppen och förbättra muskeldefinitionen. X-TONE™ ger snabbare resultat och stöd för intensiv träning, och med sin återhämtningsfunktion kan den även användas för att påskynda återhämtningen efter ansträngning och träning.

MMS-teknik (Magnetic Muscle Simulation) gör att musklerna kan stärkas och tonas med intensiva och extremt snabbt upprepade sammandragningar, vilket är omöjligt med traditionell gymträning. X-TONE™-behandlingar kan förbättra till exempel magmusklernas toning och muskeldefinition. Enheten är också särskilt kraftfull för toning av rumpa och profillyft. MMS-behandlingar är upp till tio gånger effektivare än traditionella muskelövningar. Ett 30-minuters MMS-pass motsvarar cirka fem timmars gymträning per muskelgrupp.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

 

Energy Pulse Maximum Output: 6,8 Tesla
Magnetic Wave Net Output: 0,2 – 2,8 Tesla 
Frekvens F1: 1-10HZ F2: 1-100Hz
Pulsbredd 300us 
Effekt 110V / 220V “50/60 Hz 
Toppförbrukning 1700W 
10.4″ HD kapacitiv touchskärm 
Luftkyld – lågt underhåll
Mått L38 x B41 x H130cm (med skärm monterad) – 82 kg
Finns i färgerna Metalic Grey & Metalic White
MADE IN FINLAND

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa inte nyheter och de senaste uppdateringarna från oss