X°Cryo™ boosters

Cryo + Derma

Effectively relieves skin symptoms and infections such as acne and other skin infections

X°Cryo™ boosters

Choose the one for your needs

Cryo + Fysio

This product is specifically intended for the treatment of muscle and joint pain

Alla X°Cryo boosters har en vätska baserad på en kombination av micellärt vatten, arganoljor och diverse andra ingredienser som skyddar och återfuktar huden.

En speciell egenskap hos det micellära vattnet är dess förmåga att binda både hud- och Arganolja som är tillsatt i boosters i mikroskopiskt små sfärer som fäster vid porerna. När denna vätska avdunstas från hudens yta under en kryobehandling förångas två viktiga komponenter av behandlingsresultatet.

Avdunstning av de oljefyllda pärlorna på huden extraherar cirka 50% mer värme än normalt från vävnaden i området som ska behandlas. De arganoljedroppar som finns kvar i sprayburken kyls till under fryspunkten (minus 3 till 5), detta resulterar i en förlängd kylkänsla i flera minuter efter behandlingen. Detta förbättrar behandlingstiden och effektiviteten betydligt när du använder dem.

Varje behandling har sina egna produkter

Cryo + Derma

Enstegsmicellärt vatten, en förening av Arganolja och många andra hudvänliga ingredienser. Ökar hudens termiska chock, lindrar effektivt hudsymtom och infektioner som akne och andra hudinfektioner. Arganolja lindrar, återfuktar och håller huden sval, även efter behandlingen som är bra för att ta bort all svullnad i huden. En del av den patenterade X°Cryo -behandlingsmetoden. Bland särskilda ingredienser ingår örtextrakt, grisproteinekstrakt, björksextrakt, salviaextrakt, zink och C-vitamin.

Cryo + Fysio

En produkt utvecklad för fysioterapirelaterad kryoterapibehandling. Förutom basingredienser inkluderar denna produkt t.ex. Panthenol (provitamin B5, vilket är alkoholformen av vitamin B5), pepparmyntaolja, enbärsextrakt, humleextrakt, enträdextrakt, blomextrakt, C-vitamin och retinol (även kallad A-vitamin). Denna produkt är speciellt avsedd för behandling av muskel- och ledvärk.

Cryo + Hair

En produkt designad för att återställa och återuppliva din frisyr. Förbättrar tydligt förloppet och varaktigheten av behandlingen för hårbotten. Innehåller endast naturliga ingredienser, bland annat följande boosters: Ricinolja, Stor kardborre-extrakt, ingefärsextrakt och nässelextrakt, alla bra ingredienser kända för att öka och främja hårväxt.

Läs mer om X ° Cryo boosters